Sylvie Meis deelt hoe ze in shape blijft

Sylvie Meis deelt nu haar sport- en voedingsgeheimen

Lees ook

Als er iemand gemotiveerd is om te sporten en gezond te eten voor haar dream body, dan is het Sylvie Meis wel. In de nieuwe Grazia deelt ze haar geheimen.

Mixes emotions

Sylvie geniet deze zomer op het strand van Saint-Tropez. “Zodra we hoorden dat de grenzen open gingen, hebben we geboekt voor Saint-Tropez. Na de lockdown was het extra bijzonder en intens om weer te kunnen travellen”, vertelt ze. “Het werd een reis vol mixed emotions. Deze vakantie was ook het moment dat Niclas en ik eigenlijk zouden zijn getrouwd.”

In shape

Dat Sylvie graag afgetraind op het strand ligt, is geen geheim. En dat is nu niet anders. “Wat voor mij goed uitkwam, is dat ik een week voor onze vakantie naar Saint-Tropez een lingerieshoot had. Daar was ik al vanaf eind april voor ‘bezig’”, legt ze uit. 

Middenin coronatijd, waar iedereen dacht: fuck, ik kijk Netflix en ik eet alleen maar chocolade, moest Sylvie dus aan de bak. “Bijvangst was dat ik ook voor de zomer super in shape was. Mijn beach body was deels gedwongen door de shoot, deels doordat ik er sowieso goed uit wil zien op het strand, en dan zat mijn huwelijk er ook nog aan te komen. Maar weet je, heel eerlijk: zonder dat alles zou ik precies hetzelfde hebben gedaan.” 

Haar geheim

Hoe Sylvie haar droomlichaam behoudt? Ze zweert bij sporten in combinatie met intermittent fasting. “Mijn laatste maaltijd is rond zes uur ’s avonds. Het ontbijt stel ik uit tot elf, half twaalf ‘s middags. Je eet niet zozeer minder calorieën, maar wel in een kortere time frame waardoor je je lichaam meer de kans geeft om vet te verbranden. Sporten doe ik dan ook op een lege maag.”

Ze vervolgt: “Wat voor mij ook werkt, is om ‘slechte’ koolhydraten en alcohol zoveel mogelijk te schrappen. Verder is mijn mantra ‘vis en groente’, aangevuld met gezonde vetten zoals eieren en avocado’s. Mijn redding tijdens corona was dat ik thuis mijn eigen gym heb. Verder heb ik lange wandelingen langs de Alster gemaakt, hup van die bank af, discipline.” 

Bron: Anette de Vries | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook