Temptations Romée: 'Zach was echt ziekelijk verliefd op mij'

Temptations Zach deed eerder al mee aan dít programma

Zach heeft al eerder meegedaan aan een televisieprogramma.
Zach

In een nieuwe aflevering van Koen's Cocktails op YouTube is de veelbesproken Temptation Island-deelnemer Zach te gast. Hij vertelt hierin onder andere dat hij ook nog aan een ander televisieprogramma heeft meegedaan.

Spike Room

Wanneer Koen opnoemt waar we Zach allemaal van kunnen kennen, noemt hij ook het televisieprogramma Spike Room, waarna Zach verbaast reageert met: "Je hebt beter je huiswerk gedaan dan de gemiddelde media, want niemand is erachter gekomen dat ik meedeed aan twee programma's."

Spike Room is een programma dat Jay Boske presenteert, waarin verschillende vriendengroepen erg extreme opdrachten moeten doen. Koen vertelt namelijk dat hij Zach in het programma door een bos brandnetels heeft zien rollen.

Fame

Wanneer Koen aan Zach vraagt of hij alles voor de fame doet, reageert hij met: "Nee, ik doe niet mee voor de fame. Ik vind het gewoon lachen. Beetje mensen shockeren en vooral ook mezelf", vertelt hij.

Wel geeft hij toe dat hij niet vies is van een beetje media-aandacht. "Ik ben van media-aandacht ook niet vies, maar het is niet zo dat ik me daar op af loop te trekken, of zo", aldus Zach.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8db8c610037', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });