Say what?! Dít is naar verluidt de nieuwe vriend van Gaby Blaaser

Niet Joey, niet Jordy, maar déze man heeft haar hart weten te veroveren.
Gaby Blaaser

LET OP! Dit artikel bevat spoiler alerts!

Na vandaag de laatste aflevering van De Bachelorette gekeken te hebben, zou je denken dat Gaby Blaaser ervandoor gaat met kandidaat Jordy. Maar niks is wat het lijkt... Gaby zou namelijk al enige tijd met iemand anders happily in love zijn!

Nieuwe vriend

Het zou hier gaan om niemand minder dan voormalig autocoureur Bas Schothorst. Verschillende bronnen hebben aan Shownieuws laten weten dat de twee het al enige tijd erg gezellig met elkaar hebben.

En daar blijft het niet bij. De twee tortelduifjes zouden zelfs al zoenend zijn gespot in een aantal bekende Amsterdamse horecagelegenheden.

De Bachelorette

Tijdens de reünieaflevering van De Bachelorette leek het er nog op dat Gaby ervandoor zou gaan met ex-kandidaat Jordy. Zo vroeg presentator Rik Brandsteder of Niek dan toch een betere keuze was geweest voor Gaby, omdat het met Joey niks was geworden. Gaby vertelde toen dat haar voorkeur eigenlijk naar Jordy uitging.

"Ik heb toen de keuze gemaakt om hem weg te sturen, maar nu denk ik: oh had ik hem niet mee moeten nemen op 24-uur date."

Even later wordt Jordy erbij gehaald en biedt Gaby haar excuses aan voor hoe ze het heeft aangepakt. "Ik heb mij laten leiden door roddels en ergens denk ik: ik had jou moeten meenemen op 24 uur date", waarop Jordy reageert met: "Ik sta er zeker nog voor open om je beter te leren kennen om te kijken of de vonk er nog is."

Bekijk hieronder hoe de vermoedelijke nieuwe vlam van Gaby eruitziet.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3266171d0c7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });