Dít was de echte reden achter ruzie André en Roxeanne Hazes

Na vijf jaar ruzie wordt nu de echte reden nu verteld

Lees ook

Na vijf jaar ruzie te hebben gehad, hebben Roxeanne en André Hazes de strijdbijl definitief begraven. Er is zelfs al een ontmoeting geweest tussen broer en zus. Ook is nu bekendgemaakt wat nou de precieze reden achter de ruzie was.

Ruzie

De ruzie zou alles te maken hebben gehad met de zakelijke kant van de familie. Sinds het overlijden van André Hazes sr. heeft Rachel Hazes de financiële taken op zich genomen. Dit zijn onder andere de grote bedragen van André’s muziek, de film en de musical over het leven van haar ex-man en de zangcarrières van haar kinderen André en Roxeanne. Dus toen André's vriendin Monique steeds meer taken op zich nam, werden de spanningen steeds groter binnen de familie.

Geen match

Monique begon steeds meer de managementzaken van de zanger op zich te nemen, wat tot grote frustratie leidde bij Rachel. Dit groeide uit tot een ruzie tussen de twee, waarbij Roxeanne achter haar moeder stond. “Ma had het natuurlijk gewoon niet met Moon, dat was geen match. Ik koos gewoon voor mijn vrouw, Rox voor haar moeder”, vertelt André aan Privé.

Verder vertelt de zanger dat hij nu weer herenigd is met zijn zus en dat zij nu anders over de situatie is gaan denken. Roxeanne zelf liet aan Privé weten erg blij te zijn met de hereniging. “Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem. Ze zijn beiden gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk. Heel fijn”, aldus Roxeanne. Het hele verhaal over de hereniging lees je hier.

Bron: Panorama | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook