Zo creëer je een geweldige haar look tijdens het warme weer

Dankzij deze geweldige haartool heb je binnen no time een va va voom kapsel!

Het warme zomerweer is natuurlijk iets waar we allemaal naar uitkijken. Het enige nadeel: je beautylook. Door de hitte heb je vaak geen zin in een uitgebreide routine wat betreft make-up en haar. Maar… no worries: dankzij deze geweldige haartool heb je binnen no time een va va voom kapsel!

Glamorous kapsel

Heb jij tijdens de warme dagen een leuk feestje, etentje or whatsoever op de planning staan, en wil je er ondanks de hitte wel een beetje leuk uitzien? Dyson has got you covered! Het merk heeft met de gloednieuwe Dyson Corrale namelijk dé tool ontworpen waarmee jij wanneer je weinig tijd of zin hebt, of door het warme weer niet uren in de weer met een krultang of föhn aan de slag wil, binnen een mum van tijd een glamorous kapsel hebt gecreëerd.

Draadloos

Omdat de stijltang flexibele platen heeft, zijn je lokken als het ware ‘gevangen’, en kunnen er dus geen haren uitsteken. Hierdoor blijft alles op zijn plek en zijn je lokken veel sneller steil, of heb je juist een mooie bouncy krul wanneer je de stijltang gebruikt om je lokken te krullen. Daarnaast is er minder hitte nodig voor de styling, wat niet alleen zorgt voor 50% minder hittebeschadiging van je haar, maar is dat op een warme dag een heel fijn bijkomend voordeel.

Heeft je haar aan het einde van de avond toch even een touch-up nodig? De stijltang is zonder oplaadsnoer 30 minuten te gebruiken, waardoor je 'm ook makkelijk even in je tas kunt meenemen. Daarnaast kan-ie ook mee in je handbagage wanneer je op reis gaat, doordat er een handige vluchtmodusfunctie in geïnstalleerd zit.

Kortom: de Dyson Corrale is dé haartool waar je jezelf deze zomer op wil trakteren. Waar wacht je nog op?

Beeld: iStock | Video: YouTube

Laatste nieuws