Temptations Amber over zwangerschap: ‘Overgeven, hoofdpijn, ik kon niets eten of drinken’

Temptations Amber vertelt hoe het nu met haar gaat.

Lees ook

Twee weken geleden maakte Temptations Arda en Amber het heugelijke nieuws bekend dat zij samen hun eerste kindje verwachten. Toch is het voor de voormalige verleidster niet alleen maar rozengeur en manenschijn…

Beroerd

Amber vertelt dat haar zwangerschap erg moeilijk voor haar is op dit moment. Zo voelde ze zich op een bepaald moment zo beroerd dat ze geen hap meer door haar keel kon krijgen.

“Overgeven, hoofdpijn, ik kon niets eten of drinken. Ik kon niets binnenhouden”, vertelt ze. Hoewel ze de misselijkheid naar eigen zeggen inmiddels aardig onder controle heeft, kampt de brunette nu met een lage bloeddruk waardoor ze flauwvalt.

“Als ik te lang sta of wandel, dan krijg ik helaas die flauwtes. Daar is helemaal niks aan te doen.”

Zwangerschap

Tijdens de bekendmaking van het babynieuws liet Amber al weten dat de zwangerschap voor haar een heel bijzonder moment was. 

“Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in.”

De brunette liet weten dat ze de hoop om zwanger te worden had opgegeven, maar het binnen een paar maanden onverwachts tóch raak was. Ze noemt het een wonder dat ze na 2,5 jaar toch zwanger is geworden. ”Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden”, aldus Amber.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook