Olcay Gulsen over vreemdgaan: ‘Ik heb me er zelf ook weleens schuldig aan gemaakt’

Olcay heeft door haar vorige relaties een wijze les geleerd.

Lees ook

Olcay Gulsen is op dit moment dolgelukkig met haar grote liefde Ruud de Wild. En hoewel het geluk haar nu toelacht, is dit in het verleden weleens anders geweest.

Vreemdgaan 

In een interview met Nieuwe Revu vertelt de presentatrice in het verleden meerdere malen bedrogen te zijn. Iets waar ze ondanks de pijn en verdriet ook veel geleerd heeft.

Olcay vertelt dat als je ouder wordt, je leert accepteren dat alles kan gebeuren in het leven. Als Ruud vreemd zou gaan, zou ze daarom ook niet meteen haar koffers pakken. “Ik heb het uiteraard liever niet, maar er zou wel over gesproken kunnen worden”, vertelt ze. 

In het verleden had de presentatrice een relatie met Edgar Davids. Hij is in die tijd ook vreemdgegaan. “Ik ben geen naïeve trut die denkt dat een slippertje nooit zou kunnen plaatsvinden. Het is me al heel vaak overkomen en ik heb me er zelf ook weleens schuldig aan gemaakt.”

Eerlijk

In een relatie zou Olcay haar relatie naar eigen zeggen niet zo snel verbreken als ze erachter komt dat diegene is vreemdgegaan, maar toen ze zelf vreemdging deed ze dat wel. Ze maakte het dan ook per direct uit met haar partner.

“Zo eerlijk naar mezelf toe ben ik dan weer wel. Dan pakte ik mijn spullen en vertrok ik, om niet lang daarna als een mak lammetje weer terug te komen. Ik had mijn statement dan echter wel eventjes gemaakt, haha. Ach, ik heb me toch wat jaren verspild in m’n leven”, aldus Olcay.

Bron: Nieuwe Revu | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook