doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelorette's Niek: 'Diep van binnen weet ik dat Gaby liever mij had gewild'

Het verlossende antwoord: zijn De Bachelorette's Gaby Blaaser en Joey nog bij elkaar?

Éindelijk weten we of dat Gaby en Joey ook in Nederland als setje door het leven gaan.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gaby Blaaser

De reünie-aflevering van De Bachelorette is een feit, en dat betekent eigenlijk maar een ding: antwoord op de vraag of Gaby Blaaser nog steeds samen is met Joey.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lange afstand relatie

Tijdens de reünieaflevering komen alle mannen voorbij om te praten over hun avontuur. Aan het einde van de aflevering zitten Gaby en Joey naast elkaar op de bank. Wanneer Rick Brandsteder vraagt aan Gaby of ze de juiste keuze heeft gemaakt en of zij nog samen is met de 26-jarige Limburger, reageert ze het volgende.

"We zijn niet meer samen. Toen we terugkwamen in Nederland, werden de dingen waar ik al aan twijfelde in Zuid-Afrika helaas werkelijkheid. De afstand, het leeftijdsverschil en toen corona kwam, heb ik de keuze gemaakt om mijn ouders te blijven zien en zag daardoor voor de rest dus bijna niemand", vertelt ze. 

Contact verwaterd

Joey laat weten dat het contact daardoor verwaterde. Gaby vertelt ook dat ze elkaar na een lange tijd nog één keer hadden gezien, maar het toen toch anders voelde. "Ik vond het heel moeilijk, want jij vertelde mij toen dat je contact had met andere vrouwen en ik rij speciaal twee uur heen en twee uur terug, dus waarom vertel je dat op dat moment."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Volgens zit Joey de vork echter anders in zijn steel en vertelt hij juist dat hij Gaby duidelijk verteld heeft dat het vriendschappelijk was. 

Spijt

Wanneer Rick vraagt of Niek dan toch een betere keuze was geweest, vertelt Gaby dat ze eigenlijk een voorkeur voor iemand anders heeft. "Ik heb toen de keuze gemaakt om hem weg te sturen, maar nu denk ik: oh had ik hem niet mee moeten nemen op 24-uur date.”

Gaby heeft het hier over niemand minder dan Jordy. "Ik kan alleen mezelf daar de schuld van geven. Ik kijk nu de afleveringen terug en dan zie je de chemie en dan denk ik: ik heb echt veel te snel geoordeeld over hem."

Even later wordt Jordy erbij gehaald en biedt Gaby haar excuses aan voor hoe ze het heeft aangepakt. "Ik heb mij laten leiden door roddels en ergens denk ik: ik had jou moeten meenemen op 24 uur date", waarop Jordy reageert met: "Ik sta er zeker nog voor open om je beter te leren kennen om te kijken of de vonk er nog is."

Hoe het tussen Gaby en Jordy is afgelopen is nog maar de vraag. Al krijgen we daar de komende dagen vast en zeker antwoord op. To be continued!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');