De tips en looks voor een party avond

Het is smullen geblazen deze zomer met de catwalktrends. Felle kleuren of juist heel zoet pastel, kant, overdadig in pri...

Lees ook

Het is smullen geblazen deze zomer met de catwalktrends. Felle kleuren of juist heel zoet pastel, kant, overdadig in print… Een ding is zeker: je mag opvallen! De tips & tricks voor een stijlvolle look. Speel met je stijl!

Kant
Kant is hot. Van de populaire pastels van Louis Vuitton tot het kittige kant bij John Galliano. Kanten rokken, lace skirts en doorschijnende blouses. We love it, maar voor een sexy en stijlvolle lace look combineren wij kant op een subtiele manier. Drie tips voor een stijlvolle kant-outfit:

1 –Met ontblote borsten op de dansvloer is een no go, zelfs als je Rihanna heet. Zorg er daarom altijd voor dat je onder je kanten blouse of shorts een extra laagje hebt. Bijvoorbeeld een hemd, bandeau of hotpants.
2 –Ga nog een stapje verder met je lacy look door meer trends in je outfit te verwerken. Trends die mooi samengaan met kant zijn: pastel, opvallende prints, zwart-wit, tangerine, de peplum en denim shorts.
3 –Niet helemaal weg van kante kleding? Fleur je outfit op met kanten accessoires zoals schoenen en haarbanden.

Little Black Dress
Chic feestje? Dan is de LBD altijd goed. Stijl je look af met een paar fashionable killerheels of opvallende accessoires. Helemaal on trend is de peplum oftwel het schortje. Scarlett Johansson werd tijdens de première van haar film The Avengers gespot in een zwart peplum jurkje. Het geheim van het schortje is de pasvorm en de balans tussen je schouder, heupen en taille. Shop een exemplaar dat echt goed aansluit bij je lichaam aansluit, geen loose fit. En pas op voor verschillende laagjes, dit kan een verkeerd accent op je taille geven.

Goud
Er is maar één gouden regel die je moet onthouden als je voor extreme bling kiest. Bling combineer je nooit met…bling! Als je je waagt aan een opvallende party outfit, zorg er dan voor dat de rest van je outfit sober is. We hebben het ook over accessoires. Als een nachtje stappen op het programma staat, dan doe je dat in typical London-style. Vertrek met platte schoenen, schitter op de party in hoge naaldhakken en kruip terug naar huis op …platte schoenen. Vergeet vooral je clutch niet.Vind je een gouden jurkje too much? Probeer dan een gouden top of een gouden shortje dat je combineert met een zwart kledingstuk. Nog te opvallend voor je? Ga dan voor een donker kledingstuk met een gouden biesje of een print met gouden details.

Heb jij zin in een feestje en kan je niet wachten om deze tips toe te passen met jouw stijl?Ga dan op 6 juni naar de Special Ladies Day in Holland Casino. Wie weet wordt jij daar gecast voor de Speel met Stijl Award 2012. Kijk hier hoe je kans maakt op een VIP pakket!

Laatste nieuws

Zie ook