Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Justin Timberlake vindt ‘N Sync-stijl gênant

Justin Timberlake vindt dat hij er uitzag als een ‘sukkel’ in de tijd dat hij bij ‘N Sync zat. Justin zegt maar van een...

Justin Timberlake vindt ‘N Sync-stijl gênant

Justin Timberlake vindt dat hij er uitzag als een ‘sukkel’ in de tijd dat hij bij ‘N Sync zat. Justin zegt maar van een ding spijt te hebben in zijn tijd bij de boyband: zijn gênante stijl.

“Er waren veel momenten in mijn tienerjaren waarin ik me overgaf aan de gekkigheid van de groep waarin ik zat”, vertelt hij aan het Amerikaanse blad Details. “Ik probeerde me te conformeren en eindigde als een marionet! Ik zag er werkelijk als een sukkel uit.”

De 31-jarige zanger, die inmiddels ook succesvol acteur is, is ook geen fan van de huidige trend waarin steeds meer mannen zichzelf heel erg verzorgen. De kans is dus klein dat Justin zelf ook zal transformeren tot zo’n echte metroman.

“Ik hou er niet van als mannen te veel gel gebruiken. Sommige kerels stoppen zoveel rotzooi in hun haar dat het een beeldhouwwerk wordt. Zo wil je er toch niet uitzien!”

Justin, die verloofd is met Jessica Biel, is blij met zijn eigen ‘korte koppie’, omdat het zo veel makkelijker te onderhouden is dan toen hij nog krullen had. “Het was wel eng de eerste keer dat ik mijn krullen afschoor. Je weet niet wat er onder zit. Maar gelukkig viel het mee en het is zo lekker makkelijk.” (MB)Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images