Liesbeth Kamerling heeft geen moeite met ouder worden

Liesbeth Kamerling (36) vindt het geen probleem dat ze ouder wordt. “Ik merk wel dat het zo is. Het is meer dat ik met v...

Lees ook

Liesbeth Kamerling (36) vindt het geen probleem dat ze ouder wordt. “Ik merk wel dat het zo is. Het is meer dat ik met verwondering zit te kijken”, vertelt ze in Grazia. “Ik zie mijn gezicht veranderen en dat is jarenlang niet zo geweest. Zo’n twintig jaar lang heb je gewoon hetzelfde gezicht en dan ineens krijg je rimpels die blijven.”

Hoewel ze geen moeite heeft met die rimpels, is er wel eentje die aangepakt zou mogen worden. “Tussen mijn wenkbrauwen zit een fronsrimpel die mijn gezicht strenger maakt. Misschien dat ik daar wel een keer botox in wil laten spuiten. Dat zorgt er toch voor dat je spier verslapt? Dat lijkt me wel wat.”

“Ik denk namelijk ook dat dat wel lekker is; dat het verlicht als ik niet meer kan fronsen. Voor fillers zou ik niet kiezen, dan verandert je gezicht zo. Maar iedereen moet natuurlijk lekker doen waar hij zin in heeft”, aldus Liesbeth.

Over de rest van haar lichaam mag ze eigenlijk niet klagen, weet de moeder van twee. “Ik mis mijn billen wel een beetje. Ik had vroeger lekkere, ronde billen. Nu moet ik echt moeite doen om mijn bilspieren in vorm te houden. Eigenlijk heb ik mazzel met mijn lichaam. Ik hoef nooit op dieet en ben eerder te dun dan te dik. Alleen merk ik dat ik nu echt moet sporten, wil ik niet verslappen. Ik heb nu twee maanden niks gedaan, dus ik moet nodig weer rondjes rennen in het Vondelpark.”

Lees het uitgebreide interview met Liesbeth deze week in Grazia.


Laatste nieuws

Zie ook