Nederlands mooiste voetbalvrouwen

Naar lekkere voetballende mannen kijken is leuk, maar kijken naar het vrouwelijk schoon dat bij deze voetbalgoden hoort,...

Lees ook

Naar lekkere voetballende mannen kijken is leuk, maar kijken naar het vrouwelijk schoon dat bij deze voetbalgoden hoort, is eigenlijk nòg leuker! Wie hoort er bij wie en hoe zien deze vrouwen-van-oranje er eigenlijk uit? Styletoday zette de vier mooiste Nederlandse voetbalvrouwen op een rij.

Wie is jouw favoriete Nederlandse voetbalvrouw? Bernadien Robben of toch Yolanthe?

Sylvie van der Vaart
Ze is wellicht niet de aller-langste, maar Sylvie van der Vaart is een voetbalvrouw die niet over het hoofd gezien kan worden. Behalve de steun en toeverlaat van Rafael is de blonde beauty ook een carrièrevrouw op zich. Sylvie presenteert en acteert o.a. in The Face, Let’s Dance en Costa! Fun fact: toen hubby Raphael vertrok richting Polen gooide Sylvie nog snel een pikante foto in lingerie de wereld in via twitter. Oeh la la!


Bernadien Robben
Voetbalheld Arjen Robben ontmoet zijn grote liefde Bernadien al op de middelbare school (omstreeks 2000) en sindsdien is het happy koppel bij elkaar. In 2007 verzegelt het stel hun liefde met een sprookjesachtige bruiloft. De twee krijgen samen drie kindjes: Luka, Lynn en Kai (die in februari jongstleden werd geboren). Klinkt perfect toch?


Yolanthe Sneijder Cabau
Yolanthe verschijnt op de radar als ‘de meest sexy vrouw van Nederland’ (volgens mannenblad FHM), BNN-actrice, (lingerie)model én de vrouw van Jan Smit. In mei 2009 blijkt Yolanthe echter te zijn gevallen voor de charmes van Wesley en zegt ze Jan Smit vaarwel. Sindsdien blijft Yolanthe presenteren en acteren en zet de stichting Stop Kindermisbruik op. Twee maanden geleden werd bekend gemaakt dat de brunette haar acteerdebuut gaat maken in Amerika. Yolanthe zal te zien zijn als Barbara in de Amerikaanse film Pain and Gain.


Bouchra van Persie
De linksbenige voetballer Robin van Persie heeft het goed getroffen met zijn jeugdliefde Bouchra. De beeldschone brunette is behoorlijk down to earth en dat is precies wat de energieke Robin wel kan gebruiken. Bouchra gedraagt zich niet als de gemiddelde vrouw-van en houd de touwtjes van zowel het huishouden als de opvoeding van haar kinderen stevig in eigen hand. Tijdens haar deelname aan het programma van ‘Engelen van Oranje’ reist Bouchra af naar Kenia om mee te werken aan de bouw van een SOS kinderdorp. “Ik kan niet anders zeggen dan dat deze ervaring mijn leven heeft verrijkt,” aldus Bouchra, die naar eigen zeggen heel wat heeft ‘afgejankt’ in Kenia. You gotta love her! (AvR)

Bron beeld: Getty Images / ANP

Laatste nieuws

Zie ook