Bas is de ware voor Nicolette van Dam

“Bas is de ‘love in my life’. We hebben het zo leuk”, vertelt Nicolette in een interview met Cosmopolitan. Nicolette wee...

Lees ook

Bas is de ‘love in my life’. We hebben het zo leuk”, vertelt Nicolette in een interview met Cosmopolitan. Nicolette weet dan ook heel goed wat haar aantrekt aan Bas. “We begrijpen elkaar. We zijn maatjes, vrienden en hebben stomme humor met elkaar. Ook heb ik veel aan hem op zakelijk vlak. We zijn allebei ambitieus en willen carrière maken. Hij in het winkelvastgoed en ik in de media. Ja, we vullen elkaar aan”, aldus de 24-jarige presentatrice. “Het is heerlijk dat zo’n liefde op mijn pad is gekomen”, gaat zij verder.

Nicolette en haar Bas zijn al bijna twee jaar samen en als het aan Nicolette ligt, zullen er nog vele jaren komen. “Mijn ouders zijn zelf al meer dan dertig jaar bij elkaar en dat romantische liefdesideaal heb ik wel voor ogen. Ook al is dit een andere tijd, waarin het moeilijker is om relaties vast te houden. Maar ik ben heel serieus in relaties.”

Kinderen staan voorlopig nog niet op de planning, maar Nicolette is er zeker van dat die nog wel gaan komen. “Ik weet honderd procent zeker dat ik kinderen wil en het liefst van Bas natuurlijk.”

Meer Nicolette!

Nicolette van Dam krijgt rol in High School Musical
Leontine en Nicolette eruit, Yolanthe erin
Voetbalvrouwen komt terug

Meer celebrities!

Laatste nieuws

Zie ook