‘Vattooing’ nieuwste trend om vagina mee op te fleuren

Bij de schoonheidssalon kunnen vagina’s een opknapbeurt krijgen door er een tijdelijke tatoeage op te plaatsen door midd...

Bij de schoonheidssalon kunnen vagina’s een opknapbeurt krijgen door er een tijdelijke tatoeage op te plaatsen door middel van airbrushtechnieken, aldus Styletoday.
Mogelijkheden
Bij de schoonheidssalon kunnen de klanten helemaal zelf uitkiezen wat ze op hun intieme delen beschilderd krijgen. Dit varieert van bloemetjes tot initialen. Ook kan men kiezen voor een ‘glow-in-the-dark’ verf.

.

Sjabloon
Eerst wordt het ongewenste haar op de edele delen gewaxt, zodat deze helemaal glad zijn voor de behandeling. Hierna wordt de tijdelijke verf met behulp van een sjabloon op de huid gesprayd. De ‘vattoo’ blijft circa zeven dagen zitten.

’Vajazzling’
’Vattooing’ is niet de eerste trend voor het opleuken van vagina’s. Eerder al waren schaamhaarvormen een enorme hit. Met behulp van verschillende sjablonen konden de schaamharen in verscheidene vormen geschoren worden. Ook ‘vajazzling’ was een tijd terug zeer populair in beautyland. Hierbij worden kleine kristalletjes aangebracht op de schaamstreek.

Laatste nieuws