Meest invloedrijke mode-twitteraars

Wil je het hotste modenieuws als eerste weten? Dan is Twitter het perfecte medium om up to date te blijven. En met de in...

Lees ook

Wil je het hotste modenieuws als eerste weten? Dan is Twitter het perfecte medium om up to date te blijven. En met de internationale modeweken in het vooruitzicht geven wij je alvast een lijstje van modemensen die jij op Twitter moét volgen.

1. Joe Zee.
Joe Zee is creatief directeur van de Amerikaanse Elle en was onder andere te zien in MTV’s serie The City. Op Twitter wordt hij door ruim 40.000 mensen gevolgd. Er gaat dan ook geen dag (of moeten we zeggen uur?) voorbij dat Joe Zee niet twittert.
Twitternaam: mrjoezee

2. Coco Rocha
Coco Rocha is een succesvol Canadees model en één van de weinige modellen die ons regelmatig update via Twitter. Haar trouwfoto’s deelde ze onlangs bijvoorbeeld als eerste met de wereld via Twitter.
Twitternaam: Oh_So_Coco

3. Hilary Alexander
Hilary Alexander is modejournalist voor The Daily Telegraph. Ze deelt regelmatig leuke scoops en grappige kwesties uit haar prive-leven met haar volgers op Twitter.
Twitternaam: hilaryalexander

4. Marc Jacobs
Helaas is het niet de ontwerper zelf, die twittert, maar zijn zakelijke rechterhand Robert Duffy. Het nieuws dat Marc Jacobs met een lijn voor grotere maten komt, was hier als eerst te lezen.
Twitternaam: MarcJacobsInt

5. Stefano Gabbana
De helft van het ontwerpduo Dolce & Gabbana en één van de weinige ontwerpers die zelf zijn Tweets post en er geen PR-mensen voor inhuurt. Via Twitter deelt Stefano regelmatig foto’s van zonnige vakantiebestemmingen met zijn volgers.
Twitternaam: stefanogabbana

Nederlandse mode-Twitteraars

En dan nog enkele Nederlandse mode-Twitteraars die niet in je account mogen ontbreken:

Hilmar Mulder

Catwalkfotograaf Peter Stigter

Viktor & Rolf

Marlies Dekkers

Laatste nieuws

Zie ook