Naomi van As: “Sven en Doutzen hebben nooit een relatie gehad”

Hockeyster Naomi van As woont samen met schaatser Sven Kramer en is nog altijd aan het studeren. Naomi praat met Grazia...

Lees ook

Hockeyster Naomi van As woont samen met schaatser Sven Kramer en is nog altijd aan het studeren. Naomi praat met Grazia over geruchten uit het verleden, haar relatie en haar carrière.

Zo onthult Naomi onder andere aan Grazia dat Doutzen Kroes en Sven Kramer nooit een relatie hebben gehad.

In 2007 gingen er geruchten dat Doutzen Kroes en Sven Kramer een relatie hadden. Weekblad Privé meldde in november 2007 dat het koppel een punt achter hun relatie had gezet, omdat Doutzen geen tijd voor een relatie zou hebben gehad.

Volgens Naomi gingen de twee wel met elkaar om, maar gewoon als vrienden. “Doutzen en Sven hebben nooit echt een relatie gehad”, zegt ze in Grazia.

Naomi en Sven zijn al drie jaar samen. Vorig jaar zou het stel een time-out hebben gehad, maar ook dat wordt door haar ontkend. “Bullshit. Er werd van alles bijgehaald en verdraaid.”

Volgens Naomi is er nooit sprake geweest van een pauze in hun relatie. “Gelukkig niet. Dat wil ik echt niet! Het gaat serieus goed en daar ben ik oprecht heel blij mee.”

Lees het volledige interview met Naomi van As in de nieuwe Grazia, die vanaf woensdag in de winkel ligt!

Laatste nieuws

Zie ook