Khloe: “Mijn moeder bepaalt wanneer ik sex heb”

Kris Jenner, de moeder van de beroemde zussen, stond er al om bekend dat ze alles graag in eigen hand houdt als het om d...

Lees ook

Kris Jenner, de moeder van de beroemde zussen, stond er al om bekend dat ze alles graag in eigen hand houdt als het om de levens van haar dochters gaat.

Dit keer gaat ze wel erg ver. Khloe vertelt dat ze zelfs sextips krijgt van haar moeder omdat ze dolgraag een kleinkind wil. “Ze geeft me het advies dat ik zoveel mogelijk standjes in bed moet proberen, zodat de kans op een baby groter is, ze is echt gek.”

Kris is echt wanhopig en pusht haar dochter om kinderen te maken. “Ze vroeg zelfs een keer aan mijn assistent wanneer ik ovuleer. Toen moest zij van haar mijn gynaecologe bellen en mij vervolgens vertellen wanneer ik sex moet hebben met mijn man.” Khloe zegt dat ze Kris er regelmatig aan helpt te herinneren dat ze haar moeder is en niet haar vriendin.

Ondanks moeders advies doet de 26-jarige socialite niet extra haar best om kinderen te maken. “Het plannen van sex is gewoon niet zo romantisch”, aldus Khloe.

Laatste nieuws

Zie ook