Presentator Expeditie Robinson Ernst-Paul Hasselbach overleden

Ernst-Paul Hasselbach is zaterdagochtend omgekomen in Noorwegen.  Ernst-Paul is 42 jaar geworden. Hij laat een vriendin...

Lees ook

Ernst-Paul Hasselbach is zaterdagochtend omgekomen in Noorwegen.  Ernst-Paul is 42 jaar geworden. Hij laat een vriendin en drie kinderen achter.

Bij het ongeluk, waarvan de oorzaak nog niet duidelijk is, kwam ook een Belgische productieassistent, Leentje Custers, om het leven. Het productieteam van de realityshow is in Oslo opgevangen door twee Noorse psychologen. Twee directeuren van het productiebedrijf zijn direct afgereisd naar Noorwegen.

Het eerste seizoen van 71 Graden Noord, een Nederlands-Belgische coproductie, was begin dit jaar te zien bij RTL 5. Aan de show, waarvoor een aantal bekende deelnemers op expeditie gingen in Noorwegen, namen onder anderen Xander de Buisonjé en Kim Feenstra deel.

In 1992 begon Ernst-Paul in de media als freelance journalist. Landelijke bekendheid kreeg hij als presentator van Expeditie RobinsonErnst-Paul blonk uit in sport en is onder andere basketbalcoach en tennisleraar geweest.

De 42-jarige presentator woonde in Haarlem samen met de dochter van Paul Witteman, Grazia Witteman.

Laatste nieuws

Zie ook