Ex Lieke van Lexmond ging vreemd

Jeroen Rietbergen, de ex van Lieke van Lexmond, ging vreemd met Linda de Mol. Dat onthult de actrice in het decembernumm...

Lees ook

Jeroen Rietbergen, de ex van Lieke van Lexmond, ging vreemd met Linda de Mol. Dat onthult de actrice in het decembernummer van Cosmopolitan.nl. “Ik wil de fijne jaren die we hebben gehad niet vergeten, alleen zijn vreemdgaan vond ik vernederend”, zo zegt ze.

De soap actrice had al wel een tijdje door dat er iets aan de hand was, maar ze kon er haar vinger niet op leggen. “De breuk met Jeroen was een dreun op mijn hoofd, maar ik ben er klaar mee”, zo besluit ze.

Lieke had vooral heel veel steun van haar zus Jetteke. “Met haar heb ik alles gedeeld. Ze hoorde aan mijn stem of het goed ging met me en haalde me midden in de nacht op als ik verdrietig was. Ik werd totaal begrepen.”

Lieke gelooft nog steeds in de liefde, zo zegt ze. Na de breuk vond de actrice opnieuw de liefde uit met haar GTST-collega Mark van Eeuwen.

Linda laat op haar beurt aan Albert Verlinde weten: ‘Ik ga niet meer met modder gooien en vind dat Lieke ook moet stoppen.’

Meer Lieke!

Lieke van Lexmond Fun Fearless Female 2008
Wat doet Lieke van Lexmond met Mystery Man?
Lieke van Lexmond verkoopt Playboy foto’s

Laatste nieuws

Zie ook