Alexandra loves: ? ‘Narciso Rodriquez essence’

Je kan de zoektocht naar nieuwe parfum vergelijken met een nieuwe lover. Hoe minder haast je hebt, des te eerder je eind...

Je kan de zoektocht naar nieuwe parfum vergelijken met een nieuwe lover.
Hoe minder haast je hebt, des te eerder je eindigt met de ware. Ben je eenmaal verliefd dan is er geen ontkomen meer aan. Deze beauty junk heeft haar ware parfum allang gevonden. Mijn grote liefde heet Narciso Rodriquez . Ik draag hem al jaren.
Narciso Rodriquez ‘for her’ is een geur die bij mij past. Sensueel, warm en beetje mysterieus. En aan het einde van de dag blijf je hem nog steeds ruiken. Aan de hand van complimenten uit  mijn omgeving, weet ik dat mijn vrienden de juiste neus voor goede parfums hebben.
De Narciso Rodriquez ‘for her’ heeft prachtige strak vormgegeven flesjes, die je zowel in het roze als in het zwart te verkrijgen zijn. Heel verwarrend want de roze fles zit in een zwarte verpakking (eau de parfum) en de zwarte flacon zit in een roze verpakking (eau de toilette).
Een tijdje geleden op Schiphol, vijf minuten voor boarding, ren ik de parfumerie in om, tax free, mijn roze fles te scoren. Blij dat ik mijn vlucht gehaald hebt, is er een lichte teleurstelling als er een zwarte fles uit de roze doos tevoorschijn komt. Ik zal toch niet de enige in de wereld zijn die dit overkomen is?
Maar nu zal dit me niet meer gebeuren want Narciso Rodriquez komt uit met een nieuwe geur, namelijk: de Narciso Rodriquez ‘essence’. Vandaag ben ik één van de gelukkige die getuige mocht zijn van de lancering van de nieuwste creatie van de man die de jurk van Michele Obama heeft ontworpen die zij droeg tijdens de overwinningsspeech van haar man.

Het flesje van essence, geeft een nieuwe betekenis aan elegantie. Het glas, gevormd door het licht doet mij denken aan vrouwelijke rondingen. essence is volgens Narciso het evenbeeld van een vrije, moderne vrouw, haar passies, haar energie en haar spirit. Ik voel me direct aangesproken!

Ga ik vreemd of blijf ik trouw aan mijn oude luchtje? Ook al is essence het zusje van for her, het voelt alsof ik na al die jaren iets krijg met de broer van mijn vriend.

Natuurlijk ontkwam ik er vanmiddag niet aan om het luchtje te proberen.  Ik rook muskus, ik rook rozenblaadjes, een vleugje amber en ik las dat er zelfs nog een snufje irispoeder aan is toegevoegd. Nu ik dit opschrijf, een halve dag later, ruik ik nog steeds dit heerlijke parfum. Ik ben overtuigd, ik voel een nieuwe verslaving op komen. De verwarring met de roze en zwarte verpakking behoren tot het verleden. Vanaf nu is het alleen nog maar de witte doos met onderaan een elegante zwarte streep. Ik ga dus vreemd. Maar vertel het niet door, want: wat niet weet wat niet deert.
essence is vanaf 1 april aanstaande te koop. Als luchtje is het alleen in de eau de parfum te verkrijgen. Wel is er ook een Body Lotion, Shower Gel en Deodorant.

Eau de parfum- 50 ml  € 72

Eau de parfum- 100 ml € 95

Laatste nieuws