Grazia’s IN or OUT

IN All the way voor een hoofdrol Een dieet van maar 500 calorieën per dag en dan ook nog eens je lange lokken kortwieken...

Lees ook

IN

All the way voor een hoofdrol
Een dieet van maar 500 calorieën per dag en dan ook nog eens je lange lokken kortwieken. Respect! Anne Hathaway is duidelijk ‘in’ met deze actie. En de korte coupe staat haar nog goed ook!

IN, maar uit de kast
Latino Ricky Martin is uit de kast en dat mag iedereen weten. Met een rol in de musical Evita is Ricky te zien op de Broadway. Lekker jezelf zijn en nog succesvol ook: IN wat ons betreft.

Nederlands succes over de grens
Ons Neerlands trots Yolanthe Sneijder-Cabau speelt de vriendin van de hoofdrolspeler in de Amerikaanse film Pain and Gain. Liefje Wesley zegt niet jaloers te zijn op tegenspelers en spierbundels Mark Wahlberg en Dwayne Johnson.. Yolanthe in het buitenland = IN!

OUT

Bont en PETA beledigen
Bont dragen is sowieso al OUT, maar de PETA beledigen in een rap is ook not done. De relatie tussen PETA en Kayne West is nog zo warm als de Noordpool sinds hij rapte: “Zeg PETA dat mijn nerts over de grond sleept”.

Foute mannen
Rihanna kan het nog steeds niet laten om ex Chris Brown te negeren. Echt een lieverdje is Chris niet, zo bleek nadat hij Rihanna drie jaar geleden toetakelde met zijn vuisten. Riri get out of there!

Ondergoed vergeten
Je ondergoed vergeten is nog steeds helemaal OUT. Miley Cyrus flikte het afgelopen weken zelfs twee keer! Eerst vergat ze ’s morgens een broekje aan te doen en later in de week een BH. How hard can it be? Zelf heeft ze er in ieder geval minder moeite mee getuige haar tweet vorig jaar: “I am who I am! #braless”

Laatste nieuws

Zie ook