Ronan Keating gaat scheiden

Het huwelijk van Ronan Keating is voorbij. De zanger bevestigt zelf op Twitter dat hij en zijn vrouw Yvonne, die samen k...

Lees ook

Het huwelijk van Ronan Keating is voorbij. De zanger bevestigt zelf op Twitter dat hij en zijn vrouw Yvonne, die samen kinderen Jack (13), Marie (11) en Ali (6) hebben, na veertien jaar gaan scheiden.

“Helaas is ons nieuws waar. Bedankt allemaal voor jullie steun. Yvonne en ik houden nog steeds van elkaar en willen onze kinderen beschermen”, schrijft hij.

Het huwelijk van de Boyzone-zanger (35) kwam in 2010 op losse schroeven te staan, toen bekend werd dat hij een affaire had met achtergronddanseres Francine Cornell. Ronan en Yvonne waren vervolgens vastberaden om deze crisis te overwinnen, maar blijkbaar zonder succes.

“Het werd nooit meer helemaal hetzelfde na Ronans affaire”, vertelt een bron aan de Daily Mirror. “Ze hebben hun best gedaan voor de kinderen, maar het is nu genoeg geweest.”

Ook Yvonne verklaart in een statement dat ze er echt een punt achter hebben gezet. “Helaas strandde ons huwelijk eind vorig jaar. We hebben dit nieuws privé gehouden om iedereen die erbij betrokken is eraan te laten wennen.” (MB)


Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook