Danie Bles: mijn Designer Vintage Sale

  Met een grote glimlach op mijn gezicht schrijf ik deze nieuwe blog. De reden voor mijn goede humeur is het succes van...

 

Met een grote glimlach op mijn gezicht schrijf ik deze nieuwe blog. De reden voor mijn goede humeur is het succes van de allereerste editie van de ByDanie Vintage Sale. Uit Amsterdam en omstreken kwamen fashionista’s maandag massaal naar het World Fashion Centre voor de door ons georganiseerde, vintage verkoop.

Wijn en bubbels van 94 wines en Dr Coc en Little Miracle flesjes van springwatershop.nl

Vintage accessoires en sieraden

Na weken van voorbereiding (het verzamelen, ordenen, labelen en ophangen van alle kleding en accessoires) kwam het er maandag op aan. Hoewel we er alles aan gedaan hadden om de vintage sale zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Voor hetzelfde geld zou het hele event een grote flop worden.

Rekken en tafels vol designer- en vintage items.

Om 11.00u begonnen we en gingen de deuren open voor BN’ers en pers. Onder andere Leontine Borsato, Nikkie Plessen en Anouk Smulders waren van de partij. Tevens was er een bijzondere gast over uit Parijs; schrijfster en modeliefhebber Sophie van der Stap. Zij nam om 12.00u de allereerste editie van mijn gloednieuwe ByDanie StyleGuide in ontvangst. Want behalve een grootschalige verkoop hielden we maandag tevens het lanceringsfeest van mijn nieuwe magazine.

Schrijfster Sophie van der Stap ontving de eerste editie van mijn nieuwe StyleGuide

Leontine Borsato, Nikkie Plessen, Sophie van der Stap ik en Anouk Smulders. Alle dames staan ook in de nieuwe StyleGuide.

De nieuwe ByDanie StyleGuide staat volledig in het teken van het aankomende seizoen. In de gids geeft Nikkie een kijkje in haar kledingkast en laat ik zien hoe je je kunt kleden in de stijl van mijn bekende klanten. Daarnaast deel ik mijn favoriete trends, musthaves en (inter)nationale adresjes voor het voorjaar en de zomer van 2012. Het nieuwe magazine is hier te koop.

Dit is ‘m dan, mijn nieuwe magazine voor spring/summer 2012

Cakepops en cupcakes van Le Petit Gateau

Nadat de StyleGuide was gelanceerd gingen de deuren voor iedereen open. Over de hele gang van de 16e verdieping van het World Fashion Centre had zich een enorme rij gevormd van modieuze dames. Velen van hen wisten te gekke items op de kop te tikken, vintage, maar ook tweedehands van BN’ers als Leontine Borsato, Nikkie Plessen en Daphne Deckers.

Het werd steeds drukker…

Zelfs Leontine, die vooral veel kleding had ingeleverd, besloot nog wat te passen

De goodiebags vol organische en biologische producten

Dat vintage populair is, is wel gebleken (en ik maar denken dat er wellicht niemand op zou komen dagen). Om 19.00u was de Vintage Sale voorbij en waren ook vrijwel alle rekken en tafels leeg. Het entreegeld van alle honderden dames hebben we uiteindelijk verdubbeld en aan een goed doel geschonken. Zo gaat er €2500,- naar organisatie Make a Wish Nederland, die de grootste wens vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

DJ Lex zorgde voor swingende deuntjes

We hadden na afloop zo’n goed gevoel over de sale dat we hebben besloten om er drie keer per jaar (voorjaar, najaar en kerst) een te organiseren. Voor de volgende editie ga ik binnenkort alweer wat kasten van mijn klanten uitmesten, want one girls’ trash is another girl’s treasure!

Volgen jullie mij al op Twitter?

Check ook ByDanie.com voor mijn wekelijkse photo diary en de nieuwste trends.

Laatste nieuws