Stoere jassen en blote benen tijdens Parijs Fashion Week

Stella McCartney De collectie van Stella McCartney is een combinatie tussen hard en zacht, nacht en dag. Volgens Stella...

Lees ook

Stella McCartney
De collectie van Stella McCartney is een combinatie tussen hard en zacht, nacht en dag. Volgens Stella herself is iedere vrouw op zoek naar deze balans. Dit evenwicht is dan ook duidelijk in de collectie terug te zien. Zowel stoere jasjes en wollige truien als bloemenprints en sexy jurken sieren de catwalk.

De kleuren van de collectie zijn over het algemeen hard met koningsblauw en neonroze. Toch laat Stella McCartney ook haar zachte kan zien met een pastelroze wollen jurk en lichtgrijze jas.

Ons favoriete item is de blauw-zwart-witte jurk met bloemachtige barokprint. De jurk is nauwsluitend, met een col en lange mouwen, maar toch super elegant dankzij de gave print en blote benen. Het is duidelijk: de McCartney-vrouw is sexy, stoer en deinst niet terug voor kleur!

Chloé
Voor de collectie van Chloé liet ontwerper Clare Waight Keller zicht inspireren door de combinatie van Engelse, sporty fashion en de elegante Franse mode. Deze combinatie zorgde voor een collectie met stoere jassen, midlenght rokken, brede mouwen en gala-inspired tops en jurken.

Het kleurenpalet van Chloé was breed, van zalmroze en zachtgeel tot icy blue en zelfs zwart. De kapsels van de modellen waren simpel en elegant via een rechte middenscheiding en een beetje slag.

Chloé combineert in haar collectie hard en zacht via dikke, wollen jassen en kanten blouses. Ook de rode broek maakt, in combinatie met een bijpassende clutch, zijn comeback in fashion!

Wat vind jij van de collecties van Stella McCartney en Chloé?

Laatste nieuws

Zie ook