Geen romcoms meer voor Hugh Grant

De kans is erg groot dat we Hugh Grant niet meer in een romantische komedie zullen zien, meldt Contactmusic. Hoewel hij...

Lees ook

De kans is erg groot dat we Hugh Grant niet meer in een romantische komedie zullen zien, meldt Contactmusic. Hoewel hij geknipt is voor het genre, vindt hij zichzelf er inmiddels te oud voor. De acteur is alweer 51 jaar, maar werd eind vorig jaar nog wel vader.

“Laten we eerlijk zijn, ik ben er gewoon te oud voor”, aldus de acteur, die beroemd werd door films als Bridget Jones’ Diary en Notting Hill.

Het lijkt alsof Hugh graag een stapje terug wil doen. Hij vertelt namelijk dat hij het geen probleem zou vinden om in de toekomst wat kleinere rollen te spelen. Ook wil hij eens achter de camera plaatsnemen, in plaats van ervoor.

“Ik zou het geweldig vinden films te regisseren. Ik heb door de jaren heen met heel veel goede regisseurs gewerkt en ik vond dat altijd heel interessant.”

Wanneer die droom werkelijkheid wordt, weet Hugh nog niet. “Ik zeg al jaren dat ik zou willen schrijven, maar ben er nog nooit aan toe gekomen.” (MB)

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook