Kleedt Jude Law zich te jong?

De bijna 40-jarige acteur en hottie Jude Law lijkt het modespoor helemaal bijster. Steeds vaker wordt Law gespot in kled...

Lees ook

De bijna 40-jarige acteur en hottie Jude Law lijkt het modespoor helemaal bijster. Steeds vaker wordt Law gespot in kleding die hij beter kan overlaten aan zijn 15-jarige zoon Rafferty.


Jude Law met gigantische baard en v-hals en op de rode loper (!) met muts. Waar is de gladde Law gebleven in strakke smoking en perfecte witte blouse?

De acteur heeft altijd al een liefde voor diepe v-halzen, skinny jeans, sjaals, mutsen en sneakers gehad, maar sinds de komst van zijn nieuwe vriendinnetje, Ruth Wilson, zien we Law in afgeknipte trainingsbroeken, te kleine vesten met wiet- en hippielogo’s en afgetrapte converse.


(beeld: Mirror / Splash News)

Is het de liefde die Jude Law in deze rare kleding hult of wil Law niet accepteren dat hij binnenkort de 40 gaat bereiken?

Gelukkig voor Law is hij niet de enige celeb die zo nu en dan ‘vreemd’ op straat verschijnt.  Katy’s ex Russell Brand ziet er negen van de tien keer uit als een gestoorde zwerver. Zal dat hem aan een nieuwe (verzorgende) vriendin helpen?


(
beeld: Getty Images)

(AVR)

Laatste nieuws

Zie ook