Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jennifer Lopez en Marc Anthony ruziën over tweeling

Jennifer Lopez en Marc Anthony ruziën over hun kinderen, de tweeling Max en Emme (4). De twee ex-geliefden zijn het niet...

Jennifer Lopez en Marc Anthony ruziën over tweeling

Jennifer Lopez en Marc Anthony ruziën over hun kinderen, de tweeling Max en Emme (4). De twee ex-geliefden zijn het niet eens over hun toekomst. Jennifer ziet haar kinderen graag in de voetsporen van hun zingende ouders treden, maar Marc wil liever een ‘normale jeugd’ voor zijn kroost.

“Marc vindt dat de kinderen zelf moeten kunnen beslissen wat ze willen doen met hun levens als ze achttien jaar zijn”, vertelt een anonieme bron in National Enquirer. Hij ziet ze liever wetenschapper of leraar worden, maar J.Lo en vriendlief Casper Smart denken daar heel anders over. “Toen Jennifer vertelde dat het Caspers idee was om Emme op dansles te doen en haar te laten deelnemen aan audities voor reclames, riep Marc: over mijn lijk!”, zo vervolgt de bron.

De 43-jarige zangeres liet haar zoontje en dochtertje een paar jaar eerder al in een advertentiecampagne van de kindercollectie van Gucci figureren. Ze heeft naar verluidt tegen haar ex gezegd dat ze er wel alles aan zal doen om haar kinderen te behoeden voor de welbekende praktijken van kindsterretjes als Britney Spears of Lindsay Lohan. (JvH)

Jennifer en dochtertje Emme bij de Chanel S/S’13-show in Parijs

Bron: BuzzE,

Beeld: Getty