Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

SuperTrash Fall 2012 collectie

Het gaat goed met het kledingmerk van Olcay Gulsen. En niet alleen door de nieuwe herfstcollectie die vol musthaves zit....

SuperTrash Fall 2012 collectie

Het gaat goed met het kledingmerk van Olcay Gulsen. En niet alleen door de nieuwe herfstcollectie die vol musthaves zit. Na het opzetten van een eigen parfum,  een lingerielijn en een meisjescollectie, opent SuperTrash haar deuren in New York.

De ontwerpster droomde al langer van een winkel in New York en 18 oktober was het eindelijk zover. In mei tweette ze:  “Één van de meest spannende dagen in mijn leven!!! Ik heb net getekend voor onze 1e NY Store!! 29 Princestreet!!!! #happppppygirl!”.

In New York had SuperTrash al een showroom en een kantoor en nu is daar een winkel aan toegevoegd. “Als ik in New York rondloop, op welke straat dan ook, krijg ik een hele sterke vibe. Het is als een soort drugs. En ik doe niet aan drugs” vertelde Olcay aan Racked.com.

De succesvolle Nederlandse is nog lang niet klaar met New York. Ze denkt er al over om in New York uit te breiden met nog twee winkels, één aan Bleecker Street en de ander in The Flatiron District.

In de nieuwe winkel hangt de herfstcollectie voor 2012. Daarin zien we veel warme herfsttinten en mooie partydresses! Bekijk het lookbook hieronder. (LR)

Bron beeld
SuperTrash