Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvana Simons teleurgesteld in de liefde

De liefde met retail ondernemer Roland Kahn was niet wat Sylvana Simons er van had verwacht. Dat laat de Radio 6-dj aan...

Sylvana Simons teleurgesteld in de liefde

De liefde met retail ondernemer Roland Kahn was niet wat Sylvana Simons er van had verwacht. Dat laat de Radio 6-dj aan Grazia weten.

Over de reden van de breuk blijft Sylvana voorzichtig, maar teleurgesteld in de liefde is ze wel. “Ik rouw niet zozeer om een persoon, maar meer om de wens die anders is gelopen. Je begint niet aan een relatie met de gedachte van: We zien wel. Toen we ons na de vorige breuk weer verzoenden, ben ik daar voor honderd procent voor gegaan.”

Dat het een jaar later alsnog misgaat, doet Simons pijn. Toch ziet de dj het niet als weggegooide jaren. “Ik heb veel mooie dingen meegemaakt en ervan geleerd: over mezelf, over het lezen, over relaties. Mijn belangrijkste les? Dat ik een bijzondere vrouw ben, die een bijzondere man verdient.”

Toewijding en zorg

Simons laat weten waarde te hechten aan partnership, commitment, toewijding en zorg in een relatie. “Bij mij is dat allemaal overvloedig aanwezig en ik vind dat je dat ook van een partner mag verwachten. Ik heb ontdekt dat het anders voor mij niet gaat.”

Met een nieuwe liefde is Simons nog niet bezig, maar ze staat er zeker voor open. “Een leuke man zou welkom zijn, maar ik ben nog niet aan het daten. Ik ben niet van plan het een te vervangen door het ander. Het gaat me niet om iemand op de bank of in bed. Ik ben op zoek naar verbintenis.”

Lees het interview deze week in Grazia!