Bvlgari ontwerpt opnieuw ring voor Save the Children

Modehuis Bvlgari heeft opnieuw een ring ontworpen voor het Save the Children-project. De Italiaanse fotograaf Fabrizio F...

Lees ook

Modehuis Bvlgari heeft opnieuw een ring ontworpen voor het Save the Children-project. De Italiaanse fotograaf Fabrizio Ferri schoot de afgelopen tweeënhalf jaar foto’s van celebrities voor Bvlgari’s Future-campagne voor Save the Children.

De samenwerking tussen Bvlgari en Save the Children is indrukwekkend. In 2009 zijn de twee met elkaar in zee gegaan en sindsdien is er al meer dan 15 miljoen euro voor de stichting opgebracht, met name door de verkoop van de speciaal ontworpen ringen.

En nu komt Bvlgari opnieuw met een set ringen. Het gaat om de B.zero1-ring in olijfgroen, bruin en lapiz-blauw. De juwelen kosten 975 euro, maar in tegenstelling tot voorgaande jaren, gaat de gehele opbrengst direct naar het goede doel.

In de campagne van Ferri schitteren onder andere Ben Stiller, Jessica Biel, Jessica Stam, Olivia Wilde, Julian Sands en Sting met de ring. De B.zero 1-ring is verkrijgbaar in de Bvlgari-winkels. (JvH)

Jessica Stam

Olivia Wilde

De B.zero1-ringen

Beeld: Fabrizio Ferri / Bvlgari

Laatste nieuws

Zie ook