Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nicolette Kluijver weer rustig aan het werk

Nicolette Kluijver is terug van zwangerschapsverlof, nadat ze op 1 oktober beviel van dochter Isabella. En ze gaat vanaf...

Nicolette Kluijver weer rustig aan het werk

Nicolette Kluijver is terug van zwangerschapsverlof, nadat ze op 1 oktober beviel van dochter Isabella. En ze gaat vanaf 18 december een programma presenteren waarbij het moeder-zijn meteen van pas komt: Vier Handen op één Buik, waarin bekende moeders tienermoeders de helpende hand reiken.

Nicolette, die onlangs ook nog trouwde met Joost Staudt, doet het voorlopig wel rustig aan. “Ik hoef niet iedere dag te werken en we hebben het zo geregeld dat ik op donderdagen opnames heb voor Vier Handen op één Buik. Joost heeft dan zijn papadag. Ach, het komt allemaal wel goed”, vertelt ze aan Metro.

Het was al met al wel een bewogen jaar voor de BNN-presentatrice. “Ja, het zijn rare tijden geweest. Ik ben blij als alles weer normaal wordt. Het trouwen wilden we gewoon even tussendoor doen om het op een later moment in Vegas groter aan te pakken, maar ja, het feest werd steeds trouweriger met een echte jurk en bloemen. En dan heb ik ook nog even een baby gekregen waarbij niemand je vertelt hoe ellendig zo’n bevalling is. Oooh, verschrikkelijk.”

“Gelukkig maakt de natuur dat je vergeet hoe ellendig het was. Maar nu is het nog best traumatisch. Hoe gaat het verder? Ik denk dat ik ka-pot ben als ik straks thuis kom!” vertelt ze. “Ik slaap amper door de gebroken nachten. En ik lijd aan zwangerschapsdementie. Ik zet de waterkoker op het vuur en leg de afstandsbediening in de koelkast. De natuur heeft bedacht dat ik nu alleen maar met de baby bezig moet zijn en dat merk ik heel erg.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: ANP