Bloggers love printed leggings

Na de printed jeans zijn ook leggings aan de beurt. Het motto: hoe heftiger de print, hoe beter. Van de zomer spotten we...

Lees ook

Na de printed jeans zijn ook leggings aan de beurt. Het motto: hoe heftiger de print, hoe beter. Van de zomer spotten we al bloemenprints met felle kleuren. Nu kunnen galaxy leggings en leggings met 3D print aan het rijtje worden toegevoegd. De trend is erg populair onder bloggers. Check de outfits hieronder en shop je eigen legging.

Voor een legging met heftige print moet je wel durven. Hoewel de print erg druk is, kun je de legging op verschillende manieren stijlen. Houd de rest van je kleding vooral rustig met wat basic items. Of ga all out door een andere print in de mix te gooien.

Angelica Blick houdt de rest van haar outfit casual. De combinatie met de pet, studded jacket en Doctor Martens maakt de outfit stoer. Blogger Lexi van Fashion Filth legt de nadruk op haar legging door de rest van de outfit zwart te houden. Tara van Tar Mar Tales gaat voor een urban style door haar palmboom leggings te combineren met een trui met crossprint, coole pet en sneakers.

Angelica Blick en Fashion Filth

Tar Mar Tales

Scoor je eigen printed legging hieronder! (LR)

Palmboom legging, Romwe, €19,84Galaxy legging, Evil Twin, €89,95Printed legging, Romwe, €26,04

Laatste nieuws

Zie ook