Demi Lovato over haar drugsverleden

Het leven van de 19-jarige zangeres Demi Lovato ging niet altijd over rozen. De zangeres, die al van haar twaalfde kampt...

Lees ook

Het leven van de 19-jarige zangeres Demi Lovato ging niet altijd over rozen. De zangeres, die al van haar twaalfde kampt met boulimia, depressies, drank- en drugsmisbruik en zelfbeschadiging, vertelt aan Fabolous over de redenen van haar probleemtijd.

“Ik was depressief“, vertelt Demi. “Het ene moment sta je op een podium op te treden voor 18.000 mensen en het volgende moment ben je alleen op je hotelkamer. Vervolgens stortte ik in en zocht ik een manier om ‘up’ te blijven.”

De omgeving waar de ster in verkeerde maakte het niet makkelijker. “Promotors gaven me drugs en alcohol in de restaurants en clubs. Ze wilden dat ik terugkwam. Ze probeerden op deze manier te slijmen,” vertelt ze. “Ik dacht dat het mijn vrienden waren. Ik dacht dat ik plezier had. Beroemd zijn kan erg gevaarlijk zijn. Niemand zegt ‘nee’. Dat is de reden dat veel celebs een overdosis nemen en overlijden. Dat had ook bij mij kunnen gebeuren.”

Momenteel gaat het goed met Demi. In 2010 ging de zangeres drie maanden in rehab en sindsdien gaat het bergopwaarts. In 2011 kwam haar eerste album na rehab Unbroken uit. De littekens op haar polsen die ze veroorzaakte tijdens haar depressieve periode heeft ze verhuld met de tatoeages “Stay” en “Strong”. (AVR)

Laatste nieuws

Zie ook