Yolanthe en Wesley verhuizen naar Istanbul

Yolanthe Sneijder-Cabau en hubbie Wesley Sneijder verruilen Milaan voor Istanbul. Wesley tekent vandaag een contract bij...

Lees ook

Yolanthe Sneijder-Cabau en hubbie Wesley Sneijder verruilen Milaan voor Istanbul. Wesley tekent vandaag een contract bij de Turkse club Galatasaray en verlaat dus Inter Milan, waar hij vier jaar speelde.

De Turkse media zijn er al weken van in de ban dat het sterrenkoppel de overstap maakt naar hun land. De pers is vooral erg nieuwsgierig naar Yolanthe, omdat ze dankzij het filmpje Turkse Chick uit 2006, waarin Yo als Turks meisje in een bos van bil gaat met een Nederlandse jongen, een aardig beeld van haar hebben gekregen. Het islamitische land was niet bepaald amused

Yolanthe twitterde echter in het Turks ‘Bedankt voor jullie lieve berichtjes!’, wat dan weer wel in de smaak viel. Verder laat de voetbalvrouw weten dat ze het erg naar haar zin had in Milaan en dat ze altijd van de stad zal houden.

“This was it..’ 4 beautiful years in an amazing city.. Grazie Milano!! I will always love you! Thanks to all the fans.. Inter will be in my heart.. A tear of sadness and joy.. Istanbul here we come! ? X” (MB)

Laatste nieuws

Zie ook