Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moeder Harry Styles vreest meer tattoos

De moeder van Harry Styles maakt zich ernstig zorgen om haar zoon. De One Direction-zanger lijkt verslaafd aan tatoeages...

Moeder Harry Styles vreest meer tattoos

De moeder van Harry Styles maakt zich ernstig zorgen om haar zoon. De One Direction-zanger lijkt verslaafd aan tatoeages en zijn moeder ziet de permanente lichaamsversieringen niet zitten.

”Harry’s moeder is bang dat zijn verzameling tatoeages uit de hand loopt”, vertelt een insider aan Daily Star. ”Ze is bang voor de lange termijneffecten van de tattoos en vreest dat Harry achteraf spijt krijgt van een aantal van de versieringen.”

Ook bandmanager Simon Cowell had advies voor zijn pupil: ”Simon adviseerde hem om even te stoppen met de tatoeages om zich te herbezinnen.” Harry heeft het afgelopen jaar maar liefst 30 tattoos laten zetten.

De laatste ex van Taylor Swift liet zijn laatste aanwinst zetten bij een vriend thuis. Ondanks waarschuwingen van zijn vaste tattoo artist, stond de zanger zijn vriend toe hem te tatoeëren met een goedkope thuiskit. Hierdoor loopt hij het risico om infectieziektes op te lopen. (MB)