Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Matthew McConaughey boos op Lance Armstrong

Matthew McConaughey was erg boos op Lance Armstrong toen hij voor het eerst hoorde dat de renner doping heeft gebruikt t...

Matthew McConaughey boos op Lance Armstrong

Matthew McConaughey was erg boos op Lance Armstrong toen hij voor het eerst hoorde dat de renner doping heeft gebruikt tijdens zijn wielercarrière. ”Mijn eerste reactie was woede”, aldus de acteur tegenover MTV News.

”Ik was boos”, legt Matthew uit. ”Daarna vond ik het een beetje zielig voor hem. Ik nam het persoonlijk op, net als veel andere mensen.” De acteur voelde zich persoonlijk voorgelogen, maar realiseerde zich dat Lance op een gegeven moment misschien geen andere keus had dan te liegen.

”Wat had hij dan moeten doen? Mij opbellen en zeggen: ‘Ik heb het wel gedaan, maar aan niemand doorvertellen.’ Dan zou ik pas echt een reden hebben om boos te zijn”, zegt hij. Matthew is nu gewoon blij voor Armstrong dat hij weer als een ‘vrij man’ door het leven kan gaan.

Matt en Lance waren in het verleden goede vrienden. Beide mannen komen uit de Texaanse stad Austin. De twee gingen onder meer samen op vakantie, trainden samen voor de marathon en zetten zich samen in voor de stichting van Lance. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images