Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Drew Barrymore open over drugsverleden

Kersverse moeder Drew Barrymore wil later tegenover haar dochter open zijn over haar verleden vol drugsgebruik. Ook zal...

Drew Barrymore open over drugsverleden

Kersverse moeder Drew Barrymore wil later tegenover haar dochter open zijn over haar verleden vol drugsgebruik. Ook zal ze het onderwerp van haar mislukte huwelijken niet mijden, vertelt de actrice in een interview met Oprah.

”Ik zal haar absoluut leren dat je je niet hoeft te schamen voor het pad dat je in je leven bewandeld hebt, als je uiteindelijk trots bent op wie je bent geworden”, aldus een emotionele Drew. ”Maar ik zal haar ook vertellen dat niemand mij heeft gestuurd en dat ik daarom mijn leven op die manier heb geleid.”

”Omdat ik niet de rest van mijn leven spijt wil hebben van mijn verleden, is het absoluut geen optie voor haar om datzelfde pad te bewandelen, omdat zij wel iemand heeft om haar aan te sturen”, zegt de actrice over haar vier maanden oude dochter Olive.

Drew wil er dan ook altijd zijn voor haar. ”Ik zal elke dag om 15.00 uur op het schoolplein staan om haar op te halen”, vervolgt ze. ”Ik denk dat ik dat als kind het meest heb gemist, het gevoel dat je moeder er voor je is.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images