Blog: Beyoncé’s Halo en Michelle’s Bangs

Mocht ik ooit in aanmerking komen voor een volgend leven, dan wil ik nu vast een optie nemen op Thé Beyoncé. Sorry Maria...

Mocht ik ooit in aanmerking komen voor een volgend leven, dan wil ik nu vast een optie nemen op Thé Beyoncé. Sorry Mariah, maar niemand kan tippen aan B. Heeft iemand ooit gecheckt of die vrouw wel echt is? Is er überhaupt iets wat zij niet kan? Koken wellicht, maar daar heeft ze vast weer een perfecte privé kok voor. Beyoncé en ik hebben nu in elk geval één ding gemeen; wij kunnen mensen laten huilen met onze zangprestaties. In mijn volgende leven hoop ik alleen dat al die mensen in mijn geval zullen huilen van ontroering.

Ik denk dat president Obama vandaag wel begreep dat hij ‘slechts’ het voorprogramma van Michelle Obama’s bangs en Beyoncé’s optreden was. Niet dat dat nou zo erg is. Zet mij maar ergens in dat programmaboekje hoor. Maakt niet uit in welke hoedanigheid, zolang er maar een rechtmatig excuus is om mijn naam met die van haar te verbinden. Zelfs oud-president Jimmy Carter stond te trappelen om Mrs. Carter-Knowles in levenden lijve te mogen aanschouwen. Ik snap ook waarom zoveel mensen proberen door die onmogelijke migratie muur van de VS heen te komen, omdat zij zichzelf ooit ook zo graag Amerikaan willen noemen. Dat komt puur en alleen door mensen als B. Zodra zij het volkslied zingt, denkt iedereen dat je iets misloopt, als je niet probeert voet aan de Amerikaanse grond te krijgen.

Maar ja, zo perfect is B natuurlijk niet. Om te beginnen haar kledingkeuze, tikkeltje hoochie soms, of de keuze voor Jay Z als echtgenoot (maar B vindt uiterlijk totaal ondergeschikt aan talent en gevoel voor humor en dat maakt haar toch weer perfect). En dan rijst nu ook de vraag of haar foto op de cover van het tijdschrift GQ al dan niet geairbrushed is. Ik heb het blad bestudeerd en ik denk van niet. Hooguit wat cellu weggewerkt, voor de rest is het puur, perfecte Beyoncé.

Zo irritant dat Pa Knowles roet in dat perfecte eten heeft gegooid door te rotzooien met andere vrouwtjes dan Ma Knowles. Toen B nog een B’tje was, liet Matthew Knowles zijn meisje een kilometer hardlopen en tegelijkertijd Psalmen zingen. Dat is de reden waarom Miss B ons nu nooit teleurstelt tijdens haar live optredens en dat is ook de reden waarom pappa Knowles elke maand $12.000 alimentatie mag betalen aan Alexsandra Wright, de moeder van zijn buitenechtelijke zoon. En nu vindt deze dame dat Matthew haar heeft bedreigd via e-mail. Ze schijnt nu zo bang voor haar Baby Daddy te zijn dat ze nog meer geld nodig heeft voor beveiliging enzo. Ik wens Alexsandra veel succes. Matthew moet het, sinds dochterlief hem de laan uitstuurde (vanwege die Alexsandra), namelijk al een tijdje doen zonder B’s riante paychecks en van een kale kip, ehm vader ken je nou eenmaal niet plukken!

Lieve B, blijf zoals je bent, perfect. Ditch die blonde vlechten en neem Blue een keer mee naar de Diana Ross Playgrond in de Upper West Side. I’ll be there!

 

Laatste nieuws