Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Kristen Stewart vreest voor einde carrière’

Kristen Stewart zou doodsbang zijn dat haar imago door haar affaire onherstelbare schade heeft opgelopen. “Ze heeft mede...

‘Kristen Stewart vreest voor einde carrière’

Kristen Stewart zou doodsbang zijn dat haar imago door haar affaire onherstelbare schade heeft opgelopen. “Ze heeft medelijden met zichzelf”, zegt een anonieme bron tegen National Enquirer.

“Kristen weet dat veel mensen nog maar weinig respect voor haar hebben na wat er is gebeurd, maar in deze tijd vol awarduitreikingen is haar pas echt duidelijk geworden hoezeer haar status is gekelderd.”

“Kristen zag dat wel een beetje aankomen. Tegelijkertijd hoopte ze dat het feit dat Rob besloot haar terug te nemen in haar voordeel zou werken”, gaat de insider verder. “Maar ze merkt toch dat ze hier en daar wat koeltjes tegemoet wordt getreden nu de stofwolken zijn opgetrokken.”

Ook zakelijk gezien laat de rel zijn sporen na. “De laatste tijd krijgt ze duidelijk minder klussen aangeboden”, verklapt de bron. “Kristen maakt zich enorm veel zorgen. Het gaat op dit moment echt niet goed met haar.”

Kristen (22) en vriendje Robert Pattinson (26) gingen in juli van vorig jaar uit elkaar nadat de actrice was vreemdgegaan met regisseur Rupert Sanders. Het kwam een paar maanden later tot een verzoening, maar onlangs gingen er geruchten dat de twee Twilight-sterren nu toch echt een punt achter hun relatie hebben gezet. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images