Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Video: Heidi Klum danst op bureau Jay Leno

Heidi Klum heeft Jay Leno woensdagavond laten zien hoe je een feestje bouwt. De talkshowhost had foto’s van het model op...

Video: Heidi Klum danst op bureau Jay Leno

Heidi Klum heeft Jay Leno woensdagavond laten zien hoe je een feestje bouwt. De talkshowhost had foto’s van het model op een Golden Globes-afterparty, waar ze op een tafel aan het dansen was.

Heidi, die bij Jeno’s The Tonight Show te gast was, deed dat nog eens dunnetjes over op het bureau van de presentator.

“Ben je weleens gevallen terwijl je op een tafel probeerde de klimmen?” vroeg Leno, waarop Heidi antwoordde: “Nee, want ik ben er goed in. Het is makkelijk, je klimt er gewoon op.”

Op dat moment begon de Project Catwalk-presentatrice op het bureau van de presentator te klimmen. “Je moet er wel voor zorgen dat de juiste persoon je hand vasthoudt”, aldus Heidi terwijl ze Leno’s hand pakte. “En dan dans je gewoon.”

Op de muziek van Rihanna deed het model een paar danspasjes, waarna ze weer naar beneden klom voor de rest van het interview.

Daarin ondervroeg Leno haar onder meer over haar liefdesleven, meldt Us Weekly. Heidi liet hierover weinig los, behalve dan dat de kans dat ze nog eens gaat trouwen klein is.

De Duitse is twee keer getrouwd geweest, met Ric Pipino en zanger Seal. Na haar breuk met de laatste een jaar geleden begon ze een relatie met haar bodyguard Martin Kirsten. (MB)