Kris Humphries slaat 10 miljoen dollar af

Kim Kardashian wil zo graag van Kris Humphries af dat ze de basketballer 10 miljoen dollar heeft geboden om van haar te...

Lees ook

Kim Kardashian wil zo graag van Kris Humphries af dat ze de basketballer 10 miljoen dollar heeft geboden om van haar te scheiden en zijn pogingen om hun huwelijk nietig te laten verklaren, te staken. Kris is echter niet geïnteresseerd in het miljoenenbod, dus vooralsnog is het stel nog steeds getrouwd.

Kim Kardashian en Kris Humphries trouwden in 2011, maar de realityster bracht al na 72 dagen naar buiten van de basketballer te willen scheiden. Nu Kim zwanger is van rapper Kanye West doet ze er alles aan om zo snel mogelijk van Kris af te komen.

Kris doet momenteel op zijn beurt zijn stinkende best zijn huwelijk met Kim nietig te laten verklaren. De NBA-ster zegt dat hij erin is geluisd en dat hij slachtoffer is geworden van een publiciteitsstunt. Kim ontkent dit echter, waardoor de zaak eindeloos voortduurt en deze de brunette tot nu toe al zeker 250.000 dollar gekost zou hebben.

Laatste nieuws

Zie ook