Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bradley Cooper in de huid van Lance Armstrong?

Afgelopen week is bekend geworden dat de Amerikaanse regisseur J.J. Abrams een film gaat maken over het leven van Lance...

Bradley Cooper in de huid van Lance Armstrong?

Afgelopen week is bekend geworden dat de Amerikaanse regisseur J.J. Abrams een film gaat maken over het leven van Lance Armstrong. Kort nadat Bradley Cooper had laten weten bij BBC News dat hij interesse heeft in de rol van Lance, is nu gebleken dat regisseur  J.J. Abrams en Bradley al in onderhandeling zijn!

Bradley heeft dus niet stil gezeten en is er meteen achteraan gegaan. Dit weekend heeft regisseur J.J. Abrams verklapt aan Entertainment Tonight dat de twee inderdaad in gesprek zijn over een eventuele samenwerking. De acteur, die in 2011 door People Magazine is uitgeroepen tot Sexiest Man Alive, heeft laten weten gefascineerd te zijn door Lance Armstrongs karakter.

De film zal worden gebaseerd op een nog uit te komen boek genaamd Cycle of Lies: The fall of Lance Armstrong van Juliet Macur. De schrijfster van het boek is een sport journaliste die de carrière van de wielrenner jarenlang op de voet heeft gevolgd. Het duurt overigens nog wel een tijdje totdat deze plannen werkelijkheid worden aangezien het boek zelf pas in de zomer verschijnt. (CCA)