9 x jurken @ Screen Actors Guild Awards 2013

Gister avond werden de Screen Actors Guild Awards uitgereikt de Shrine Exposition Center in Los Angeles. De grote winnaa...

Lees ook

Gister avond werden de Screen Actors Guild Awards uitgereikt de Shrine Exposition Center in Los Angeles. De grote winnaars van de avond waren Jennifer Lawrence voor haar rol in Silver Linings Playbook en Daniel Day-Lewis voor zijn rol in Lincoln. Dat wordt dus een spannende tijd voor deze acteurs: deze awardshow van de Amerikaanse acteursvakbond wordt doorgaans als indicator gezien voor welke films er kans maken op een Oscar.

Maar naast de uitreikingen van de awards waren de jurken ook een belangrijk gedeelte van de avond. Wat zijn de trends op het gebied van formele jurken? We hebben de 9 mooiste exemplaren voor je op een rijtje gezet.

We spotten deze keer weer een trend die we eerder ook al zagen bij de uitreiking van de Golden Globes: zwart en wit. Actrices Naomi Watts en Jayma Mays droegen geheel witte creaties. January Jones droeg een zwart/witte jurk en combineerde dit erg gewaagd met een felle lippenstift.

Een andere duidelijke trend is blauw. Winnares van de avond Jennifer Lawrence droeg een lange, blauwe jurk. Ook droeg Les Miserables-actrice Amanda Seyfried een jurk die erg veel op die van Jennifer lijkt..

Welke jurk is jullie favoriet? (MK)

Bron beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook