Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vader van Adèle zoekt toenadering tot de zangeres

Het is geen geheim dat Adèle en haar vader, Mark Evans, al jaren niet op goede voet staan met elkaar. Maar daar wil de v...

Vader van Adèle zoekt toenadering tot de zangeres

Het is geen geheim dat Adèle en haar vader, Mark Evans, al jaren niet op goede voet staan met elkaar. Maar daar wil de vader van de succesvolle zangeres nu graag verandering in brengen.

Hij laat weten aan de Daily Mail dat hij graag weer nieuw leven wil blazen in hun relatie. Zeker nu hij opa is geworden. Hiermee bedoelt hij natuurlijk de drie maanden oude zoon van Adèle en haar vriend Simon Konecki.

‘’Ik heb haar brieven geschreven en meerdere keren haar voicemail ingesproken, maar het lijkt net alsof ik dood ben voor haar’’. Hij is zogezegd niet geïnteresseerd in het feit dat zijn dochter miljoenen verdient. ‘’Ik wil gewoon mijn dochter terug en mijn kleinzoon leren kennen.”

Het lijkt erop dat Adèle daar helemaal geen zin in eeft. Vorig jaar liet ze nog weten dat er absoluut geen kans bestaat dat ze weer een relatie wil opbouwen met haar vader. ‘’Nee, die kans is verkeken nadat hij een aantal jaar geleden zijn verhaal over zijn alcoholisme en slechte vaderschap had verkocht aan de tabloids. Ze zei zelfs dat als ze hem weer zou tegenkomen, ze in zijn gezicht zou spugen!” (CCA)