6 Victoria’s Secrets modellen in top 10 best betaalde modellen

Elk jaar worden er diverse lijstjes met onder andere best betaalde acteurs, muzikanten en modellen gepubliceerd  Het val...

Lees ook

Elk jaar worden er diverse lijstjes met onder andere best betaalde acteurs, muzikanten en modellen gepubliceerd  Het valt erg op dat in de top 10 van best betaalde modellen maar liefst 6 Victoria’s Secrets Angels staan!

Helaas staan de huidige Angels niet in de top 3. Een voormalige Angel staat op de eerste positie: Gisele Bündchen verdiende afgelopen jaar een geschatte 45 miljoen dollar! Op de tweede plaats vinden we Kate Moss met een slordige 9,2 miljoen dollar en op de derde positie staat Natalia Vodianova met 8,6 miljoen.

De huidige Angels nemen de volgende posities in met het volgende geschatte inkomen over 2012:

4. Adriana Lima, 7,3 miljoen dollar
5. Doutzen Kroes, 6,9 miljoen dollar
6. Alessandra Ambrosia, 6,6 miljoen dollar
7. Miranda Kerr, 4 miljoen dollar
10. Candice Swanepoel, 3,1 miljoen dollar

De Victoria’s Angels, een elite groep modellen die het Amerikaanse merk vertegenwoordigen, worden niet alleen geselecteerd om hun fysieke schoonheid. De modellen worden naast op hun looks ook geselecteerd op persoonlijkheid en of ze bekwaam zijn om over de hele wereld lingerie en badmode aan de man te brengen. Deze dames worden ‘aantrekkelijk’ en mooi gevonden door vrouwen, mede omdat ze anders in de media worden neergezet dan een ander model. Ook worden de advertenties van Victoria’s Secrets niet gebruikt in tijdschriften voor mannen omdat het echt alleen bedoelt is voor vrouwen. (MK)

Bron beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook