Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wie is de mooiste prinses ter wereld?

Koningin Beatrix treedt op Koninginnedag af als Koningin van Nederland. Dat heeft de Koningin maandagavond op de Nederla...

Wie is de mooiste prinses ter wereld?

Koningin Beatrix treedt op Koninginnedag af als Koningin van Nederland. Dat heeft de Koningin maandagavond op de Nederlandse radio en televisie bekend gemaakt. Volgens Beatrix is het tijd voor een nieuwe generatie.

Om het heugelijke nieuws te vieren dat Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima het stokje gaan overnemen, hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste prinsessen ter wereld. De nieuwe generatie koninginnen! (RK)

 Prinses Charlène van Monaco – Kate Middleton – Prinses Charlotte van Monaco

Prinses Charlène van Monaco

Prinses Charlène van Monaco is misschien wel een van de ‘nieuwste’ prinsessen. De voormalige zwemkampioene trouwde namelijk in 2011 met Prins Albert II en verruilde haar thuisland Zuid-Afrika voor Monaco.

Kate Middleton

Tja wat moeten we over Kate Middleton vertellen… In een woord: mooi! Haar kapsel, haar kledingkeuze, haar neus (iedereen wil de neus van Kate)… Alles is mooi aan Kate. Overigens is haar titel niet prinses, maar hertogin van Cambridge. Maar dat vergeven we haar!

Prinses Charlotte van Monaco

Prinses Charlotte Casiraghi van Monaco heeft de goede looks geërfd. Helaas zal ze nooit koningin worden, want ze is vierde in de lijn van troonopvolgers van Monaco.

Prinses Mary van Denemarken – Prinses Máxima – Zara Phillips

Prinses Mary van Denemarken

Mary van Denemarken is niet van koninklijke huize, maar sinds de Australische heeft geschaakt met de kroonprins van Denemarken mag ze zich prinses noemen. En knap, dat is ze zeker.

Prinses Máxima

Prins Willem-Alexander heeft smaak! Prinses Maxima is oprecht een van de mooiste prinsessen ter wereld. Ze heeft niet alleen haar looks mee, ze ziet er ook altijd op een koninklijke manier fashionable uit. En ze wordt de nieuwe koningin van Nederland…

Zara Phillips

Zara Phillips is de dochter van Prinses Anne van Engeland, maar heeft geen prinsessentitel. Waarom? Haar moeder wilde dat haar kinderen zonder titel opgroeiden. Toch vinden wij dat Zara, ondanks dat ze geen titel heeft, tot de mooiste prinsessen ter wereld behoort.

Prinses Letizia van Spanje – Prinses Madeleine van Zweden – Koningin Rania van Jordanië

Prinses Letizia van Spanje

Prinses Letizia van Spanje is geen onbekende in Spanje. Deze schoonheid was voordat ze trouwde met Kroonprins Felipe een bekende journaliste en tv-presentatrice. Momenteel stort ze zich op haar nieuwe baan: die van prinses! In Spanje is Letizia trouwens een echt mode-icoon.

Prinses Madeleine van Zweden

Prinses Victoria van Zweden is mooi, maar haar zusje Madeleine is misschien nog wel veel mooier. Ze staat bekend als een echt feestbeest. Deze zomer trouwt de Zweedse met haar Amerikaanse vriend Chris O’Neill.

Koningin Rania van Jordanië

Eigenlijk hoort Rania niet in het rijtje van de mooiste prinsessen thuis. Ze is namelijk niet een prinses maar een koningin, van Jordanië welteverstaan. Over haar schoonheid valt niet te twisten: wat een mooie vrouw. En ze heeft ook nog gevoel voor mode!

Bron beeld: Getty Images