Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Celebrity dieet: Miley Cyrus

Het lijkt wel magie. Celebs hoeven maar met hun vingers te knippen of de kilootjes vliegen er af. Niets is minder waar,...

Celebrity dieet: Miley Cyrus

Het lijkt wel magie. Celebs hoeven maar met hun vingers te knippen of de kilootjes vliegen er af. Niets is minder waar, de bikinibodies van de sterren vergen de nodige discipline, een strikt dieet en een heftige work-out routine. Altijd al de afvalgeheimen van celebs willen weten? Lees het hier! Dit keer het dieetregime van: Miley Cyrus (20).Fit met vriendlief

Ze werd de afgelopen jaren eerder bekritiseerd omdat ze iets te vol was dan te dun. Dat is verleden tijd nu Miley in vriend Liam Hemsworth de ideale work-outpartner heeft gevonden. Elke dag slaven de twee samen in de sportschool. Gevolg: geen grammetje te veel meer voor Miley. Miley: “Health is happiness.”

Dieet

Sinds niet zo heel lang eet Miley glutenvrij en schrapte ze melkproducten uit haar eetgewoonte. “Dat zou iedereen eens een week moeten proberen. Je huid verandert, net als je mentale en fysieke gesteldheid. Je wilt nooit meer anders!”

Work-out

Ze wordt zelden niet in sportkleding gespot en gaat minimaal één keer per dag naar de gym. Daar laat ze de zware gewichten liggen voor de mannen. “Pilates is mijn favoriete deel van de dag.” Ligt ze niet op de pilatesbank dan houdt Miley haar conditie op peil met hardlopen en fietsen.

A new woman

Miley beschouwde strakke lijnen niet altijd als schoonheidsideaal. Niet lang voor haar transformatie zette ze nog een foto van Marilyn Monroe op Twitter: “Bewijs dat je door duizenden mannen gewild kunt zijn, ook als je dijen elkaar raken.” (LR)

Bron beeld: Getty Images