Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Primark Almere geopend

Nederland is een vierde Primark rijker! Vanochtend opende de grootste Primark van Nederland haar deuren in Almere. Prima...

Primark Almere geopend

Nederland is een vierde Primark rijker! Vanochtend opende de grootste Primark van Nederland haar deuren in Almere. Primark Almere is een feit. Ondanks de regen stonden liefhebbers ‘s ochtends al in de rij om de nieuwe Primark Almere leeg te shoppen. Wij mochten alvast een kijkje nemen vóór de shopgekte.

Maar om te beginnen Primark Almere adres: Metropolestraat 11 (tegenover station Almere Centraal)

In 2011 was de winkel in Zaandam nog de grootste keten van Primark met 3600 vierkante meter. De nieuwe Primark in Almere verslaat dit pand met maar liefst 4000 vierkante meter aan shopoppervlakte! Een delegatie aan Primark boardmembers was overgevlogen om de opening samen met burgemeester Jorritsma van Almere in te wijden.

Een geheel lege en geordende Primark is wel even wennen. De pers mocht voor de chaos alvast naar binnen om een kijkje te nemen terwijl er buiten langzaam een steeds grotere rij vormde. Om klokslag 11.00 uur was de menigte niet meer te houden en stormden de fashionista’s naar binnen om hun shoppingbags vol te stouwen met goedkope goods. Kopen, kopen, kopen, dat is het motto!

Maar liefst de hele begane grond is gewijd aan de ladies, inclusief een afdeling lingerie, accessoires en schoenen. De tweede verdieping is voor de mannen en kinderen. Natuurlijk zijn er, zoals we van Primark gewend zijn, leuke mode musthaves voor een prikkie. Zo is er ook een partycollectie gelanceerd, speciaal voor de feestdagen.

Zal de Primark in Almere de grootste blijven? Hoogstwaarschijnlijk niet. In Eindhoven lopen er plannen om dit record te verbreken. Daar is een winkelpand aangeschaft van 7350 m2 aan de Vestdijk 2 / Hermanus Boextraat 1. Nog een groter shopwalhalla voor de fashionista’s dus! (LR)

Adres Primark AlmereMetropolestraat 11 (tegenover station Almere Centraal)

Openingstijden:Maandag 11.00-18.30Dinsdag 9.00-18.30Woensdag 9.00-18.30Donderdag 9.00-18.30Vrijdag 9.00-18.30Zaterdag 9.00-18.30Zondag 12.00-17.00