Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Celebrity dieet: Selena Gomez

Het lijkt wel magie. Celebs hoeven maar met hun vingers te knippen of de kilootjes vliegen er af. Niets is minder waar,...

Celebrity dieet: Selena Gomez

Het lijkt wel magie. Celebs hoeven maar met hun vingers te knippen of de kilootjes vliegen er af. Niets is minder waar, de bikinibodies van de sterren vergen de nodige discipline, een strikt dieet en een heftige work-out routine. Altijd al de afvalgeheimen van celebs willen weten? Lees het hier! Dit keer het dieetregime of beter gezegd, non-dieetregime van: Selena Gomez (20).

Puberlijf

Ze heeft voor veel meiden van haar leeftijd de ideale man en het ideale physique. En ja: het kan allemaal nog oneerlijker, want zo geeft Selena ook openlijk toe, voor dat lijfje hoeft ze niets te doen. Nog niet in elk geval… Selena: “Ik ben nog jong genoeg om te kunnen eten wat ik wil en hoef me niet druk te maken over lichaamsbeweging.”

Dieet

Niks sobere salades met kalkoen voor deze schoonheid. Selena eet alles wat los en vast zit. “Ik ben dol op chocoladetaart”, bekent ze zelfs. En daar houdt het nog lang niet op voor Frau Bieber. “Ik ben koppig. Dan krijg ik een gezonde maaltijd van citroenkip met courgette voorgeschoteld, maar wil ik Taco Bell. Maar dat blijft nooit goed gaan.”

Work-out

“Ik train niet. Mijn stofwisseling doet het werk. En ik ren op het podium rond, dat zie ik als mijn sport. Een bakkerij beginnen, dat zou ik wel willen. Ik bedoel: ik bak niet, maar dan laat ik mensen van alles voor me bakken. En dan word ik heel dik!” (LR)

Beeld: Getty