Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kelly Osbourne toont haar slanke lichaam in bikini

Kelly Osbourne zit beter in haar vel dan ooit tevoren en dat deelt ze graag met de buitenwereld. De 28-jarige dochter va...

Kelly Osbourne toont haar slanke lichaam in bikini

Kelly Osbourne zit beter in haar vel dan ooit tevoren en dat deelt ze graag met de buitenwereld. De 28-jarige dochter van Ozzy Osbourne poseerde daarom in bikini voor de cover van het Body nummer van Cosmopolitan en sprak openhartig over haar gewichtsverlies.

Kelly: “Ik zal nooit het type persoon zijn dat denkt ‘Wat ben ik knap!’. Zo wil ik ook niet zijn. Maar ik heb geleerd mezelf te respecteren en van mezelf te houden, iets waarvan ik nooit dacht dat ik daartoe in staat zou zijn. Vorig jaar bij de Emmys had ik voor het eerst een moment dat ik me écht goed voelde. Ik trok mijn jurk aan en toen ik in de spiegel keek, begon ik te huilen. Ik had nooit van mijn leven gedacht dat Zac Posen een jurk voor me in zou laten vliegen, die hij aan iedere andere genomineerde zou hebben kunnen geven. De jurk paste me perfect!”

In het interview met de Glossy onthult Kelly dat haar nieuwe figuur (Kelly viel ruim dertig kilo af, red.) niet de reden is dat ze nu gelukkig is. “Mensen denken dat ik, doordat ik afviel, gelukkiger ben geworden. Dat is niet het geval; ik heb eerst moeten leren van mezelf te houden.”

De Fashion Police-presentatrice is in ieder geval vastberaden de verloren kilo’s eraf te houden. “Sporten is geen pretje, ik zal niet liegen en zeggen dat het dat wel is. Ik zweet me kapot en voel me een uur lang ellendig, maar als ik klaar ben, voel ik me waanzinnig. Ik sport nu iedere dag en voel me gewoon niet goed als ik het een keer mis. Het is verbazingwekkend hoe snel je fit kunt worden, maar je moet het ook wel echt willen.”

Hoewel Kelly gezond bezig is, zijn lijnen en sporten gelukkig geen obsessie: “Ik ontzeg mezelf niets; ik eet nog steeds chocolade en cake en dat zal ik ook altijd blijven doen, maar alles met mate”, aldus Kelly.

Foto’s: Cosmopolitan